Daklekkage

Ruim 30 Jaar Ervaring

Wij hebben ruim 30 jaar ervaring het het repareren en repareren van platte en pannen daken.

GRATIS Offerte

Wij rekenen geen kosten voor het maken van een offerte. Dus ook geen voorrij kosten!

Tot 10 Jaar Garantie

Wij werken met duurzame producten waardoor wij u een lange garantie termijn kunnen aanbieden.

Voorkom grote schade aan uw huis.

Wist u dat vaak alles wat onder de dakbedekking 85% van hout is? Als het hout het regenwater op zich neemt kan dat grote gevolgen met zich mee brengen. Denk hier bij aan:

Deze schade kan oplopen tot in de duizenden euro’s als u er niet op tijd bij bent.

Wij zijn altijd binnen 24 uur op locatie!

Wanneer u contact met ons opneemt door middel van het offerte formulier of telefonisch. Waarbij u aangeeft dat het om een daklekkage gaat, dan zijn wij altijd binnen 24 uur bij u op locatie op de daklekkage te inspecteren.

Hierbij krijgt u na de inspectie een vrijblijvende offerte. Kies u er voor om het door ons te laten repareren dan kunnen we vaak meestal meteen aan de slag. Als wij extra materialen moeten bestellen kunnen we vaak vrijwel altijd de volgende dag de daklekkage repareren!

GRATIS Offerte aanvragen?

Gratis Offerte? U leest het goed. Wij rekenen geen kosten voor het maken van een geheel vrijblijvende offerte. Dit doen wij om onze klanten tevreden te maken met onze uitstekende service!

Wij zijn kostenbesparend, kijken naar duurzaamheid en het belangrijkste wij werken uitsluitend met A-Kwaliteit materialen en gereedschappen waardoor wij een lange garantie termijn kunnen waarborgen!

Een goede dakreparatie laten uitvoeren kan u een hoop kosten besparen!

Een goede dakreparatie kan een hoop kosten besparen in de toekomst. Wanneer u dit goed aanpakt en het ook goed laat maken is de kans veel kleiner dat u in de toekomst nog last gaat krijgen van deze lekkage.

Ventilatiepijp laten vervangen

Het komt vaak voor dat er een scheur zit in een van de ventilatie pijpen waardoor het regenwater makkelijk zijn weg naar binnen vind. Door simpelweg alleen deze pijp te laten vervangen kan uw dak weer jaren mee zonder problemen.

Benieuwd wat de oorzaak is van uw daklekkage? Vraag dan om een gratis offerte!