Nokvorst

Ruim 30 Jaar Ervaring

Wij hebben ruim 30 jaar ervaring het het repareren en repareren van platte en pannen daken.

GRATIS Offerte

Wij rekenen geen kosten voor het maken van een offerte. Dus ook geen voorrij kosten!

Tot 10 Jaar Garantie

Wij werken met duurzame producten waardoor wij u een lange garantie termijn kunnen aanbieden.

Wanneer is uw nokvorst aan vervanging toe?

Uw nokvorst is aan vervanging toe wanneer het cement volledig poreus is. Wanneer het cement afbrokkelt van de nokvorst en waardoor er gaten onder de nokpannen zitten.

Hierdoor wordt de nokken balk compleet blootgesteld aan water. Wanneer deze balk vocht op zich neemt kan er grote schade en lekkage ontstaan!

Wat zijn de kosten van een nokvorst renovatie?

De kosten zijn vooraf moeilijk te bepalen. Het is geheel afhankelijk van het type dak dat u heeft, het soort dakpannen en natuurlijk ook de lengte in meters.

Om een duidelijke kosten overzicht te krijgen adviseren wij u om een gratis offerte aan te vragen waar wij uw dak inspecteren en zodat wij ter plaatsen een vrijblijvende offerte kunnen achter laten.

GRATIS Offerte aanvragen?

Gratis Offerte? U leest het goed. Wij rekenen geen kosten voor het maken van een geheel vrijblijvende offerte. Dit doen wij om onze klanten tevreden te maken met onze uitstekende service!

Wij zijn kostenbesparend, kijken naar duurzaamheid en het belangrijkste wij werken uitsluitend met A-Kwaliteit materialen en gereedschappen waardoor wij een lange garantie termijn kunnen waarborgen!