Platdak vernieuwen

Ruim 30 Jaar Ervaring

Wij hebben ruim 30 jaar ervaring het het repareren en repareren van platte en pannen daken.

GRATIS Offerte

Wij rekenen geen kosten voor het maken van een offerte. Dus ook geen voorrij kosten!

Tot 10 Jaar Garantie

Wij werken met duurzame producten waardoor wij u een lange garantie termijn kunnen aanbieden.

Is uw platte dak aan vervanging toe?

Is uw platte dak aan vervanging toe of heeft u momenteel al last van een daklekkage? Voorkom grote schade aan uw dak:

Deze schade kan oplopen tot in de duizenden euro’s als u er niet op tijd bij bent.

Wij zijn altijd binnen 24 uur op locatie!

Wanneer u contact met ons opneemt door middel van het offerte formulier of telefonisch. Dan zijn wij altijd binnen 24 uur bij u op locatie op de daklekkage te inspecteren.

Hierbij krijgt u na de inspectie een vrijblijvende offerte. Kies u er voor om het door ons te laten repareren dan kunnen we vaak meestal meteen aan de slag. Als wij extra materialen moeten bestellen kunnen we vaak vrijwel altijd de volgende dag de daklekkage repareren!

Dakisolatie laten plaatsen

Wanneer u uw dak laat vervangen is het voordeliger om direct uw dak te laten isoleren dan achteraf. Dit is, omdat wanneer u het dak vernieuwd, het dak compleet open komt te liggen wat het dus perfect maakt om gelijk het dak voordelig te laten isoleren. Benieuwd wat hiervan de kosten zijn? Dan kunt u geheel vrijblijvend een offerte aanvragen.

GRATIS Offerte aanvragen?

Gratis Offerte? U leest het goed. Wij rekenen geen kosten voor het maken van een geheel vrijblijvende offerte. Dit doen wij om onze klanten tevreden te maken met onze uitstekende service!

Wij zijn kostenbesparend, kijken naar duurzaamheid en het belangrijkste wij werken uitsluitend met A-Kwaliteit materialen en gereedschappen waardoor wij een lange garantie termijn kunnen waarborgen!